منتـــديــآت عـــآلم بۈلـــيۈۈد - عرض مشاركة واحدة - بيت حبايب ريتيك روشان - [ 18 ] Hrithik Roshan
الموضوع
:
بيت حبايب ريتيك روشان - [ 18 ] Hrithik Roshan
عرض مشاركة واحدة
24 / 11 / 2013, 20 : 06 PM
#
2272
Ultras Hrithik
عضو نشيط |●~
تاريخ التسجيل: 21 / 09 / 2013
الدولة: احلى عالم
المشاركات: 154
معدل تقييم المستوى:
1
رد: بيت حبايب ريتيك روشان - [ 18 ] Hrithik Roshan
مسا كم خير ان شاء الله
احلى سانجانا
احلى عشوووقة
احلى نينى
باوجه لك سؤال مين اللى عم يستنانا معاكى؟
احلى بنت كروومة
طيبتك هى اللى تخلى الكل يحبك
ولما تغيبى يوم البيت بيملاه الكأبة
لولا انتى واحلى رتووك وامثالكم بيصبح العالم ظلام.
اول ما بديت كلامى معاكى قلت لكى ان الحكم بيننا او مرجعنا الاصلى فى علاقة رتووك وكروونه هو الفيديو الشهير يو ار مى بوو اوف سيكرين يعنى خارج الشاشة .
وحضرتك كل كام يوم تحسسينى انك تعانى من فقدان ذاكرة مؤقت
ولازم دايما اذكرك بأشياء قلتها من قبل وانتى قلتى اوافقك الرأى.
قلنا من قبل اننا نتكلم عن علاقة رتووك وكروونة العاطفية وليس عن مستقبلهم المهنى واذا اردتى ان تحللى موقف احد الاشخاص ومعرفة
شعوره تجاه اى حدث وتضعى نفسك فى مكان هذا الانسان ساعتها بتعرفى ايش بيكون شعوره .
انتى تتكلمى عن ان ثنائى كارينا وسيف كذا اما ثنائيها مع رتووك سيصبح كذا ان سبب التأجيل انه رتووك مريض نعم يعانى كما قال من الصداع لكن نسيتى الشعر اللى كتبه وهو على فراش المرض وكلامه عن انه ما يحب يرقد واول شى عمله بعد ايام قليلة من العملية انه ذهب لعمل اعلان
لمطعم 98 وحتى كان ما يسمع كلام الاطباء وينط من مكان لمكان لانه كان لديه امل وقال خلاص عذابه سيكون له نهاية واخير سيلتقى مع اكثر انسانه احبها على فكرة كروونة اكثر بنت محظوظه فى العالم لان احلى رتووك اختارها من بين كل نساء العالم ليعطيها قلبه.
هذا القلب الغالى ما يستحق تترك العالم من اجله ايش يساوى العالم كله مقابل هذا القلب النقى .
انتى تقولى شو دخله هو اذا تسافر او ما تسافر حطى روحك مكانه وانت ترى ان الشخص الاغلى فى حياتك كل كام يوم بيترك البلد ويروح لشخص اخر المفروض انه غريمك وان بينكم اتفاق انه خلص راح ترجعوا سوا وتكملو حياتكم معا وتواجهو العالم اجمع والفيلم القادم ما هو الا فرصة للقائهم حتى يخططوا ايش راح يسوو هى كانت تغير لما رتووك بيظهر مع سوزان فى صورة ودايما الناس كانو يتكلمو يقولو سيز زيرو اوف كارينا وانا شاهدت افلامها بهاى الفترة لاقيته ما هو رجيم ولا شى هذا قهر ومرض كانت تعانيه بعد مارتووك انجب ابنه الاول ومرته حامل فالثانى بعدها ما وجدت غير سيف ونجحت القصة وصارو اشهر ثنائى فى الهند لكن رتووك ظل المتربع الوحيد على عرش قلبها.
هى قالت من اسبوع ان حكاية سيز زيرو كانت شائعة غير صحيحة وانها ما كانت مقصود ان يكون وزنها هيك.
لما قالت خلاص بترجع له ايام عيد ميلاده الماضى ترك فيلم كبير خان ووقع شوودى لعيونها يعنى بيعمل اى شى لاجلها ليش هى غبيه وتحاول دايما ما تخسر شى لازم تحدد هى مع مين بدا تعيش وما تلعب على كل الحبال .
باعرف ان رتووك بيتألم من قرار التأجيل لكن على الاقل بيختبرها لاخر مرة .
اذا مصدقانى مشكورة اذا لا كمان مشكورة المرض جزء من السبب وليس كل السبب من الجائز فى الايام القادمة بتحصل وساطة ورتوك بيغير قراره وهى بتعرف انها ما بتهون عليه لانه بيملك اطيب واوفى قلب كل شى بيتوقف عليها لو بتقدم شى يحسس رتووك انها شارياه مثل ما هو شاريها .
__________________
Ultras Hrithik
مشاهدة ملفه الشخصي
زيارة موقع Ultras Hrithik المفضل
البحث عن كل مشاركات Ultras Hrithik