منتـــديــآت عـــآلم بۈلـــيۈۈد - عرض مشاركة واحدة - بيت حبايب ريتيك روشان - [ 18 ] Hrithik Roshan
عرض مشاركة واحدة
قديم 06 / 11 / 2013, 33 : 08 PM   #1534
Ultras Hrithik
عضو نشيط |●~
 
الصورة الرمزية Ultras Hrithik
 
تاريخ التسجيل: 21 / 09 / 2013
الدولة: احلى عالم
المشاركات: 154
معدل تقييم المستوى: 1
Ultras Hrithik is on a distinguished road
رد: بيت حبايب ريتيك روشان - [ 18 ] Hrithik Roshan

مساكم احلى مسا كل العسولات

احلى سلام عشووقة رووسى نينى وكل الحلوات بالبيت

كروومة يعنى مدللاكى واحط لك احلى ابتسامات وانتى حتى ما تفكرى تحطى لى وردة و الله مشاركتك الاخيرة ما كنت شايفة اسمى اصلا حبيبتى اذا حييتم بتحية فردوها او حيوا بأحسن منها والله معتباكى وراح حط للكل ابتسامات ماعدا انتى.

حابة اضيف شى اللى يحبوا رتووك مع سوزان بيضلوا يحبوه واللى يحبوا مع كروونة بيضلوا يحبوه مو مشكلة .
لكن انا مثلا ما اقدر ادخل ببيت سلمان خان وقول لعضواته يالا حبيباتى وسعوا انتوا ما تعرفوا شى عن سلمان انا اللى باعرف وانتم على خطأ فى كل كلامكم هذا ليس رأى وماهى ادلتكم الدامغة نحنا لسنا بمحكمة نحن نكتب ملاحظات وتحليل واللى بقتنع في ويصدق ماشى اللى ما بيقتنع ماشى بس ما يحبط الاخريين .
يعنى لابد للى يتكلم بموضوع على الاقل بيكون عنده خلفية يعنى بنقبل هذا التعليق من اى عضو ببيت رتووك لانه متابع اما اللى ما تابع ولا درى لايصح ان يدلى بدلوه فيما غاب عنه ما نقوله ملاحظات واشيا بندقق فيها منذ سنوات وما هى ملاحظات من شهر مثلا هذه الامور بتاخد وقت وقوة ملاحظة واهتمام .
فى اشيا تمر مرور الكرام على ناس وما بتمر فى عيون ناس اخرين واقوال ما تلفت نظر اناس لكن يهتم لها اخريين .
__________________
Ultras Hrithik غير متواجد حالياً